Premie dubbel glas

Aangezien energiebesparende isoleringen nu flink aangemoedigd worden door premies en fiscale aftrek is er ook een subsidie voor dubbel glas voorzien. In combinatie met de vermindering van de energiekosten is het plaatsen of vervangen van dubbel glas dan ook een goede investering naar energiesparen.be toe.

Mede door deze subsidie is er dus geen enkele reden om te wachten met het vervangen van uw enkel glas met nieuw, isolerend dubbele beglazing, of HR glas. De subsidie bij het plaatsen van dubbel glas zorgt voor vermindering in initiƫle kost, en de rest van de investering in dubbel glas betaalt zich snel terug door de lagere energiefactuur.

Als u dus van plan bent u enkele beglazing te vervangen door dubbele beglazing of u dubbele beglazing door hoogrendementsglas, informeer dan eerst naar de subsidies voor dubbel (of driedubbel) glas.

Glazenmaker inhuren?

U wilt een glazenmaker inhuren die bijvoorbeeld HR++ glas in uw woning kan plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met meerdere specialisten in uw regio door gebruik te maken van onderstaand formulier van onze partner. Zij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met specialisten. Vergelijk het aanbod, de prijzen en garantievoorwaarden en kies vervolgens voor de beste deal!