Driedubbel glas

Sinds een paar jaar is het mogelijk om driedubbelglas (ook wel tripleglas genoemd) te kopen. De kosten zijn vanaf 155 euro per vierkante meter misschien wel erg hoog. De voordelen zijn echter ook zeer goed te noemen. Zo zorgt driedubbelglas voor een perfecte isolatie van uw woning of kantoor. Ook is het zeer geluidswerend en is het tevens inbraakproof. Als u voor de toekomst een goede investering wilt doen dan zou u zeker driedubbelglas moeten overwegen.

Een passiefhuis!

Driedubbelglas wordt vooral in passieve huizen ingevoerd. Wat kost driedubbel glas? Het is begrijpelijk dat u naar de kosten gaat kijken als u driedubbelglas wilt plaatsen. U moet immers de kosten wel betalen. Het is echter ook verstandig om te kijken naar wat het u opbrengt. Hoeveel extra besparing realiseert u? En hoe lang kunt u genieten van de nieuwe ramen? Kiezen voor driedubbelglas is een lange termijn investering. Behandel het ook zo en wellicht is het tevens voor u interessant.

Glazenmaker inhuren?

U wilt een glazenmaker inhuren die bijvoorbeeld HR++ glas in uw woning kan plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met meerdere specialisten in uw regio door gebruik te maken van onderstaand formulier van onze partner. Zij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met specialisten. Vergelijk het aanbod, de prijzen en garantievoorwaarden en kies vervolgens voor de beste deal!