Gebroken enkel glas

Wat moet u doen als enkel glas is gebroken? Het is natuurlijk naar als een raam kapot gaat. Aangezien het glas is en niet gerepareerd kan worden hebt u maar één oplossing: enkel glas vervangen. Anderzijds is het belangrijk waar u voor gaat kiezen bij het vervangen van dit glas. U kunt er namelijk voor kiezen om weer enkel glas te gebruiken, maar het is ook mogelijk om HR+ glas te gebruiken. HR+ glas wordt ook wel dubbelglas genoemd en komt steeds vaker voor in huizen en biedt veel voordelen.

Wat te doen bij gebroken enkel glas?

Wat moet u doen als een ruit met enkel glas gebroken is? Er valt niets anders te doen dan het vervangen van het glas. Hierbij hoeft u alleen het glas te vervangen en niet het gehele kozijn. Zo kunt u natuurlijk geld besparen, omdat een heel kozijn meer kosten met zich meebrengt. Let er wel op dat het vervangen van het glas door iemand wordt gedaan die hier ervaring mee heeft. Het meten en monteren van het glas moet zorgvuldig worden gedaan, zodat u niet opkijkt tegen problemen.

Kosten vervanging enkel glas

Wat moet u betalen voor vervanging van enkel glas? Doordat er steeds meer dubbelglas wordt gebruikt, zullen bedrijven uw aanraden om voor dit glas te gaan. Hierbij komen natuurlijk hogere kosten bij kijken, doordat HR+ glas duurder is. Aan de andere kant kan u er ook voor kiezen om direct alle ruiten te vervangen met dubbelglas. Met het kiezen voor dit isolatieglas zult u merken dat u isolatie verbetert. Daarnaast hebt u ook nog eens te maken met minder geluid. Maak de afweging dus goed tussen enkel glas en dubbelglas, voordat u kiest voor het vervangen van ruiten.

Glazenmaker inhuren?

U wilt een glazenmaker inhuren die bijvoorbeeld HR++ glas in uw woning kan plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met meerdere specialisten in uw regio door gebruik te maken van onderstaand formulier van onze partner. Zij brengen u gratis en vrijblijvend in contact met specialisten. Vergelijk het aanbod, de prijzen en garantievoorwaarden en kies vervolgens voor de beste deal!